Csapatunk

Színész

Hat év hallgatás után a színház ismét szólásra késztetett. Akkor egy barátom azt jósolta, hogy ez egyszer be fog következni. Ki hitte volna, hogy igaza volt? De örülök, hogy mégis megtörtént.
A színházról azt tartom, hogy egy olyan varázslatos világ, amelyben akárki lehet, akárkivé válhatok, akit a néző éppen látni kíván. Egy zárt burok, amelybe, mikor belépek, megszűnik a valóság, az otthoni gondok, problémák. Egy rövid időre önmagam (vagy épp akárki más) lehetek! Az életemet ez tölti most ki: az egyetem és a szín padját koptatom, de hozzátenném, az utóbbit nagyobb élvezettel!

Színész

14. éves koromban ragadott magával a színház varázsa. A lehetőség hogy elegendő munkával bármivé átalakulhatok és bármit létrehozhatok. A mai napig varázslatosnak tartom a színház illúzióját és élvezettel lubickolok a misztériumában. Hivatásom természeténél fogva relatívvá vált számomra a lehetetlen fogalma.
Mottóm: Színész vagyok, megoldom!
És e szerint igyekszem élni egész életem.
Küldetésnek tekintem a környezetünk látóterének tágítását és kulturális fejlesztését. Szakmámból kifolyólag felelősséget érzek arra, hogy tudásommal építsem a világomat, és hiszem hogy munkámmal sokat tehetek azért hogy a felnövekvő generációk egy jobb, gazdagabb világban éljenek.

 

Fény- és hangtechnika főatyja, istene! :DD

Birkás Tibor vagyok a társulatban Megatibinek becéznek mert amire kérnek általában mindent megcsinálok nekik mint technikai ember. Fényezek, hangolok, fúrok, faragok, vezetek, díszletet építek.
Bemutatkozó szöveg vége. :)

Színész

1994-ben születtem Makón. 14 éves koromban fordult meg a fejemben először, hogy színészettel foglalkozzak. Több tánccsoport, 3 évi amatőr színházi foglalkozás és alkalmi szerepek után 2016-ban lettem tagja a társulatnak, amit azóta sem bántam meg. Egyéb indokom nincs erre a "hobbira", mint hogy már nem tudnám abbahagyni. Minden nehézsége ellenére, újra és újra fel tudok benne fedezni valami olyat, ami miatt szeretem. Számomra biztonságot jelent, a lámpalázzal együtt is.

Színész

Én vagyok én és én szoktam magammal elmenni vásárolni. És a hangok is azt mondták, hogy nem vagyok hülye.

Színész

1986. november 7-én születtem Szegeden.
2011-ben végeztem a szegedi színitanodában (3 éves, OKJ-s képzés).

Tanáraim voltak többek között:
Székhelyi József (színészmesterség)
Barnák László (színészmesterség)
Bicskey Lukács (színészmesterség)
Toronykőy Attila (zenés mesterség).

Statisztáltam a Szegedi Nemzeti Színházban.
Közel 3 évet töltöttem a Szegedi Miniszínháznál.
2012-ben csatlakoztam a Genéziusz Színházhoz.
A Kronoroll Stúdiónak köszönhetően 2014-ben belekóstolhattam a film- és reklámforgatás világába.

Színész, író, dalszövegíró

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, MIKOR MÉG nem is gondoltam arra, hogy színész legyek és csak a saját írásaimhoz kerestem előadókat, találtam egy társulatot, akiknek szüksége lett volna a segítségre az egyik darabjukhoz. Valami isteni sugallatra a megbeszélés végén azt mondtam, egye fene… én, akinek köze sem volt az egészhez. Azóta itt boldogítom a csapatot és nem tudom mi értelme lenne az életemnek, ha nem állhatnék a deszkákra.

Társulatvezető, színész, rendező, író:

Telefonszám: +36-70/226-4648

Email: geneziusz.szinhaz@gmail.com

1986-ban születtem, Kiskunhalason. Szegeden végeztem, mint színész. Fontosnak tartom a színházi nevelést. Van véleményünk a világról? Mondjuk el! Alapgondolatom: Nincs jó vagy rossz megoldás. Megoldás van.
Külön öröm, hogy a Genéziusz Színház számomra egy baráti társaság, a legkirályabb hely, ahová bármikor térhetek. :)

Színész

Színész

1992-ben születtem Orosházán. Már egészen kicsi korom óta vonzott a színpad, így eleinte a hangomat kezdtem képezni, és ennek köszönhetően kerültem először színpadra. 13 évesen úgy döntöttem nekem ennél több kell és csatlakoztam a helyi színjátszó csoporthoz. Ezek után 2011-ben kerültem Szegedre, és 2014-ben sikeresen elvégeztem a színitanodát. A csapatba 2012. januárjában kerültem, és azóta is örömmel és élvezettel szeretek együtt lenni a tagokkal.

Fotográfus

1984. novemberében születtem Szegeden.
A fotózás iránt egyetemi tanulmányaim kapcsán kezdtem el érdeklődni. SZTE BTK Kommunikáció szakon, elektronikus sajtó szakirányon végeztem. Az egyetemi Tv stúdióban szívesen próbáltam ki magam a kamera mögött operatőrként is, gyorsan be kellett látnom, hogy releváns mozgókép felvételhez elengedhetetlen egy átfogó ismeretanyag, melynek alapja a fényképezés. Így megvásároltam első komoly DSLR gépem, és elkezdtem a zömében autodidakta fejlesztést a fényképezés világában.

Évek során számos téren kipróbáltam magam, belekóstoltam a videóklipek, kisfilmek, reklámok, események, dokumentum filmek és esküvői videók készítésébe. Kialakultak állókép tekintetében is a preferált témáim, színház, koncert, esemény, csendélet és tárgyfotózás.

Örülök a lehetőségnek, hogy állandó fotósukként, a Genéziusz Színház darabjait az én szememen, lencsémen keresztül mutathatjuk be az interneten érdeklődő közönségnek.

Kérlek látogass el Facebook oldalamra: https://www.facebook.com/Fricigraphy/

Ha van olyan fotós, filmes elképzelésed, aminek elkészítésében segíthetek keress bátran fentebb említett oldalamon.

Menedzsment

Színész

1994. január 12-én születtem Szabadkán.
Jelenleg a szegedi Zeneművészeti Kar levegőjét rontom, már 2013 óta.
Mit szeretnél még tudni Kedves Olvasó? Nem vagyok színész, talán nem is leszek, csak ismerkedek ezzel az életformával. Különleges világ ez, amiben az ember azzá válik amivé csak szeretne, vagy azzá amit a rendező előre látott neki, és olyan, amiben még sok tapasztalatot kell szereznem.

Színész

Egyszer egy ember, rengeteg éve mellettem serezett, s felvetette, esetleg lenne e kedvem: "Elemem lenne e mesehely?". Erre egyet lehetett felelnem: "Persze!" Egy füzetet tett kezembe, mely egy szerepet rejtett, melyet személyemre rendezett. Teltek múltak a hetek, egyre lelkesebbé tett e terep. Eme szerepnek elteltével sem mehettem, szenvedélyem eme egylet.

Rendezőasszisztens

Színész

Mindig is szerettem a fényt! A karácsonyi felvételeken négy évesen produkálom magam a kamerának. Talán nem egyedi, de így történt.
Általános iskolában irodalom tanárnőm előszeretettel vitt engem vers- és prózamondó versenyekre. Egyértelmű volt, hogy az az én asztalom.
Kiskoromban tolmács és idegenvezető akartam lenni. Mostanában már csak „felnőttgyerek”.
2009-ben szereztem színész 2 képesítést. Sok mindent kaptam az iskolától, és főként mesterségtanárnőmtől, Dálnoky Zsókától. A legfontosabbat: ott és akkor játszom, amikor akarok. Nem kell hozzá más, csak néhány ló ember.
Szeretek emberekkel foglalkozni, és talán ezért nem haragszanak rám. Nem akarok nagy életbölcsességeket írni, ahhoz nézzetek Forrest Gumpot! Azonban célom mindenben felfedezni az élet örömeit, és harmóniába kerülni magammal, és nemegyszer a szerepeimmel is.
A játék egy csoda, a gyerekek jól tudják, érdemes velük bandázni és mindezt újra megérteni.

Színész, koreográfus

1984.június 16-án születtem Szegeden.
9 éves korom óta táncolok több műfajt kipróbálva:(Gumimacik, Probitas TSE, Papirin SC, Gina G.,Kontraszt Tánc Stúdió, Akropolis Táncszínház) Középiskolás éveimet a szegedi Fodor József Élelmiszeripari Szakközépiskola Szakiskola és Kollégiumában töltöttem, majd pék-cukrászként végeztem.
2002-ben betekintést nyerhettem a "színház" világába, egy amatőr színjátszó csoportban a Grease c. musicalben, ahol táncosként vettem részt. Itt nemcsak a színészettel találkoztam, szemtanúja lehettem egy produkció létrejöttének és minden fázisának.
2003-ban megalakítottam saját kis csapatomat az Azték Színjátszó Csoportot.
A Genéziusz Színházhoz 2014-ben csatlakoztam, először mint koreográfus, majd mint színész.

Színész

1993. február 5.-én láttam meg a napvilágot a szabadkai kórház falai között.
Fiatalkorom óta foglalkoztat a filmművészet, a színművészet és bármi, ami az emberek szórakoztatására szolgál. Eleinte sajnos lefoglaltak ügyes-bajos dolgaim, és nem tudtam nagyobb hangsúlyt fektetni a színészkedésre, de 8 éves koromban táncolni kezdtem, majd doboltam néhány évig, ami szintén kedvemre volt. Egy kedves barátom invitálására sikerült betekintést nyernem a társulat munkásságába, 2016 nyarán pedig elszántam magam, és úgy döntöttem, megpróbálom bekönyörögni magam. Nagy örömömre be is fogadtak, életem egyik legjobb döntése volt.

 

Színész

1991. március 11-én születtem, Szegeden. A művészettel való ismerkedésemet 7 évesen a Kacsóh Pongrác Művészeti Iskolában kezdtem meg, ahol a zongorázás fortélyát igyekeztem elsajátítani (több-kevesebb sikerrel).  Mindig érdekelt a zene és a színjátszás, de 2015-ig a könnyűzene terén sikerült inkább érvényesülni. 2015 év végén kerültem a társulatba, és hálás vagyok, hogy egy ilyen remek közösség része lehetek.

Színész, rendező:

Email: ulleikovacs@gmail.com

1990-ben születettem, eredeti szegedi vagyok :) Eredeti tag vagyok a társulat életében. Végzett színész és tanító vagyok. A társulatban mint színész, rendező és nagypofájú leányzó szerepkörét töltöm be. 

Színész

Elérhetőség

Genéziusz Színház Facebookon és Youtube csatornán keresd: Genéziusz Színház 06-70/226-4648 geneziusz.szinhaz@gmail.com